Rita Ruppert is distibuteur van o.a.de volgende apparatuur:

Sun Anchun Chi Machine

The Sun Ancun Chi Machine is het resultaat van 38 jaar onderzoek door Dr. Shizuo Inoue naar het belang van zuurstof in het menselijke lichaam.

chi machine

Het Japanse Ministerie van Gezondheid en Welzijn erkent de Chi Machine als therapeutisch toestel (approval nr. 02B1539). In vele Japanse ziekenhuizen wordt de Chi Machine dan ook therapeutisch gebruikt.

Voor een optimale gezondheid wordt het gebruik van de Chi Machine aanbevolen

chi machine a

Wat doet de Chi Machine.

Ze veroorzaakt een beweging als van een zwemmende vis. Je wordt zachtjes heen en weer geschud waardoor de hele wervelkolom en de verwante spieren worden gemasseerd en losgemaakt. Dit resulteert in een hogere zuurstoftoevoer en betere orgaanfuncties. De lymfedrainage wordt gestimuleerd en het lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen.

chi machine b

 

FIR Hot House                                                  

De Fir Hot House is een medisch apparaat. De Far infrarode stralen zijn in staat diep in het lichaam te dringen en de bloedcirculatie te stimuleren. Dit vergroot de energiereserves en versnelt de metabolische uitwisseling tussen bloed en weefsel in het lichaam. De Far infrarode stralen regenereren het weefsel, vermindert de stress en zorgen voor een goed functionerend zenuwstelsel.